Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes para camareros

Uniformes para camareros

A l'hostaleria és fonamental mostrar una bona imatge al públic, ja que s'està representant al restaurant i generant una consciència de marca. Els petits detalls són els que donen un valor diferencial a un restaurant o un altre. Els cambrers són la cara visible de l'empresa.

 

Per aquest motiu han de transmetre una bona imatge alhora que han de sentir-se còmodes durant tota la seva jornada laboral. A GM7 podràs trobar una àmplia gamma d'uniformes per a cambrers.

 

L'apartat de sastreria està pensat i dissenyat per als cambrers amb americanes, pantalons i camises per a homes, a més d'armilles unisex. Per a dones hi ha una àmplia varietat de pantalons, camises i faldilles especialment dissenyades per a la seva comoditat.

 

Molts dels nostres uniformes estan confeccionats amb un alt percentatge de cotó i *spandex, teixits que faciliten la transpiració de la suor i el moviment.

 

També es poden rentar sense problemes en la rentadora i s'ajusten fàcilment al cos. A més, no generen moltes arrugar pel que són de fàcil planxat.

 

La imatge que genera un cambrer al moment de servir és un factor gairebé tan important com la qualitat dels plats perquè el client repeteixi. Una correcta vestimenta, amb camises llises i netes és un abillament funcional tant per a dones com per a homes. Per a les dones una brusa còmoda i elegant també pot ser una bona elecció. I els homes poden optar per vestir jaquetes a botons damunt de la camisa.

 

Les nostres camises estan pensades per oferir el màxim confort possible, a més, pots trobar models entallats o camises fàcils de planxar, que no s'arruguen. També pots trobar casaques especialment dissenyades per repel·lir les taques, amb colors bàsics o estampats atrevits i moderns.

 

Per aconseguir que el client tingui una experiència perfecta, la decoració, la vestimenta dels cambrers així com l'atenció han de ser impecables i això es pot palpar en els detalls: uniformes combinats i corporatius, roba neta, plats preparats amb cura. Només d'aquesta manera es pot aconseguir que la vivència del client sigui immillorable i repeteixi. Nosaltres creiem en la importància del disseny en l'hostaleria i per aquest motiu creem dissenys personalitzats per a cadascun dels nostres clients.

 

D'entre els nostres productes destaquen els elements de sastreria, especialment les camises, les bruses, les jaquetes de cuina. També tenim davantals, pols i pantalons amb complements com a tirants ajustables, corbates i corbatins per a cambrers. 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar