Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a ajudants de cuina

Uniformes per a ajudants de cuina

Al món de l'hostaleria és fonamental destacar la importància de la uniformitat, és a dir, la necessitat estètica de que tot el personal porti una vestimenta similar, ja sigui amb un uniforme corporatiu o amb peces iguals. En qualsevol cas, l'uniforme ha de ser ample i còmode per facilitar el moviment a les cuines i al servei.

contador seo

 

Els ajudants de cuina poden optar per vestir un model bàsic de pantalons, camisa i jaqueta de cuina i col·locar el logo o marca del restaurant o establiment en un lloc visible de cadascuna d'aquestes peces. Nosaltres tenim models personalizables en els quals podem serigrafiar la marca del teu negoci.


A més, tenim bates de cuina una opció que reuneix estil, disseny corporatiu i confort, qüestions que s'adapten a la perfecció a les necessitats del personal de cuina, així com a les millores en la creació de consciència de marca.

 

Existeix una àmplia varietat de bates i vestits amb dissenys atrevits i materials diversos tots ells destinats a buscar la màxima impermeabilidad contra les taques.


Al nostre catàleg trobaràs vestits per a cambreres i cuineres, de mitja màniga, màniga curta o màniga llarga amb dissenys corporatius especialment pensats per maximitzar la comoditat i optimitzar el moviment. Tenim models de tall clàssic i estampats negres o *casullas en les quals predominin els contrastos intensos per donar-li un toc de modernitat i frescor a l'establiment.


També tenim bates specialment dissenyades per a la comoditat del servei, amb butxaques davanteres i cintures ajustables mitjançant cinturons. Els teixits amb els quals confeccionem els nostres uniformes són, principalment cotó i polièster. 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar