Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a dentistes

Uniformes per a dentistes

A GM7 Uniformes posem a la teva disposició el millor vestuari de treball per a dentistes.


Els nostres uniformes per a odontòlegs estan elaborats amb materials aptes per a l'ús sanitari. Les seves teles són anti-bacteris i fàcils de rentar, ja que en elles no s'enganxen les taques. A més, són còmodes i resulten molt duradores.


Si necessites la típica bata de dentista, amb obertura lateral, a la nostra web shop la tenim disponible en dos colors, blanc i verd. La bata de treball es corda còmodament amb 7 botons, té 2 butxaques al davant i les seves mànigues s'ajusten a la part inferior amb gomes.


Per completar la teva vestimenta de dentista, pots visitar la nostra secció de Pantalons Sanitaris, on trobaràs els típics pantalons blancs que vesteixen els professionals mèdics.


Tenim una gran varietat de pantalons sanitaris blancs. Amb gomes a la part del turmell, amb butxaques, llisos, de cotó i amb goma elàstica a la cintura. Tots ells resulten molt còmodes i faciliten la llibertat de moviments.


A més, tenim una selecció de pantalons de colors, per si vols allunyar-te una mica del vestuari de dentista clàssic.


Els professionals que acompanyen al o a la odontòleg /a també trobaran a la nostra web el vestuari laboral que necessiten.


Tenim una secció dedicada a les tradicionals bates blanques sanitàries, ideals per als o les higienistes dentals, els o les ortodoncistes i els o les auxiliars dentals.


Entre aquestes bates trobaràs models per a tots els gustos. Més amples, més estretes, de màniga llarga, curta, amb botons visibles o invisibles.


El calçat per als professionals de la salut bucal també és molt important. Ha de ser còmode i transpirable, per ajudar a mantenir una bona salut física, tant per als peus com per a la resta del cos.


Els esclops sanitaris són la millor opció de calçat per dentistes i altres professionals del sector. N'hi ha de diversos colors i formes: oberts, tancats, amb corretja, antilliscants, etc. Cada professional ha de triar el que millor s'adapti als seus peus i a les seves circumstàncies laborals.


Finalment, destacar les bandanes sanitàries, amb diferents dissenys, estampats i colors. Aquestes bandes per al cap són indispensables per a totes aquelles odontòlogues o auxiliars bucals que tinguin els cabells llargs, per una qüestió d'higiene i comoditat.


Aquest tipus de vestimenta transmet sensacions de serietat, higiene i professionalitat, que són molt importants per causar una bona impressió als pacients.


Ara pots escollir els diferents uniformes per dentistes i professionals de la salut bucal que millor s'adaptin a tu o a la teva empresa.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar