Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a infermeres

Uniformes per a infermeres

Entre el vestuari sanitari de GM7, disposes d'uniformes per a infermeres i peces d'hospital com bates blanques, bruses i jaquetes, conjunts amb pantalons i també calçat sanitari per a diferents centres: geriàtrics, ambulatoris, veterinaris, etc.

 

Els nostres uniformes per a infermeres es confeccionen amb materials aptes per a l'ús sanitari. Les teles són anti-bacterianes i anti-taques destinades a l'ús clínic ia més són de qualitat i permeten una llarga durabilitat.

 

Les infermeres són les responsables de transmetre serenitat i inspirar confiança als pacients. En el cas del personal sanitari els uniformes i l'aparença personal juguen un rol molt important en el moment d'aconseguir transmetre seguretat: les bates i l'entorn laboral han de seguir un mateix to pàl·lid, blanc o blau per aconseguir aquest objectiu.


Les infermeres han de portar el cabell curt o recollit, utilitzar el mínim maquillatge possible i portar les ungles curtes amb esmalts transparents o sense res.


Una vestimenta i una imatge apropiada aconsegueixen que els pacients confiïn en la persona que els atén. A més, una infermera ha de vestir adequadament, no només per una qüestió institucional, sinó per higiene. Ha de posar-se la bata i els guants de manera que el material quedi estèril.


Els nostres uniformes estan elaborats amb teles anti-bacterianes i anti-taques a més de potenciar la qualitat i la resistència dels teixits perquè tinguin una llarga durada. 

 

Aquests uniformes aporten el confort que es necessita en l'exercici de les activitats de l'àmbit de la salut i ha disponibles diferents dissenys i colors perquè puguis escollir.

 

  • Consulta el catàleg de GM7 aquí.

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar