Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a maîtres

Uniformes per a maîtres

L'uniforme laboral és la forma de mostrar la imatge corporativa d'una empresa. Influeix en la forma en la qual el client et percep i permet diferenciar un establiment de la seva competència.

 

A més, en el cas concret de l'uniforme per maîtres, compleix la funció de distingir el cap de sala de la resta de personal i d'aquesta manera facilita la interacció amb els empleats i els clients.

 

A GM7 Uniformes trobaràs l'uniforme personalitzat que més s'ajusti a les característiques i imatge de marca del teu restaurant, creiem en la importància de la identitat corporativa i t'ajudem a generar la imatge de marca que els consumidors volen percebre de tu.

 

L'uniforme dels empleats és un reflex del negoci que hi ha darrere. L'uniforme, en hostaleria, ha de permetre als clients identificar als caps de sala i ha de ser coherent: és a dir, ha de seguir una línia homogènia en tot el personal. Aquesta distinció pot donar-se perfectament mitjançant la vestimenta, un exemple el podriem tenir amb, el maitre que vestiria esmòquing, tirants i corbatí i els cambrers amb camisa i armilla.

 

Els tirants són la forma més refinada de subjectar els pantalons, a més, en ser poc comuns avui en dia, en incloure'ls com a accessori en els uniformes s'aconsegueix un efecte distintiu de marca. Disposem de tirants elàstics de diversos colors amb pinces metàl·liques i encreuament en l'esquena.

 

I els pantalons i camises amb un punt elàstic i armilles especials per a cambrers són un exemple clàssic que reuneix practicitat i estil.

 

Els treballadors representen a l'empresa i són la cara visible, la forma en com aquesta es distingeix. Un uniforme crea coherència i és una part molt important de la imatge corporativa: genera ambient i sensació de professionalitat.

 

El maître o responsable de la sala, a més de ser una persona ordenada, polida i detallista ha de reflectir-ne aquests valors. 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar