Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a somelliers

Uniformes per a somelliers

Els somelliers, de la mateixa manera que succeeix amb els caps de sala o maîtres, han de distingir-se de la resta de cambrers mitjançant un uniforme distintiu. El somellier és la persona que s'encarrega d'interpretar els productes i transmetre i comunicar la seva descripció en tots els sentits possibles: vista, olfacte i gust perquè els comensals puguin gaudir i percebre totes les seves característiques.

 

Per aquest motiu és molt important que el somellier inspiri respecte, sigui una persona elegant i seriosa. Per construir aquesta imatge és important la presència física: s'han de transmetre aquests valors mitjançant la vestimenta. A GM7 podràs trobar uniformes per somelliers, així com sastrería especialitzada en el sector de l'hostaleria; com ara americanes, pantalons de vestir tant per a dona com per a homes, camises i bruses pensades i confeccionades amb materials resistents a les taques i a la suor. Aquests teixits s'ajusten al cos i faciliten el màxim confort possible als empleats.

 

Sabem que treballar en un restaurant implica un gran esforç físic i a més és molt fàcil tacar-se, ja que es treballa amb menjar i beguda. Per això és molt important que els uniformes siguin resistents, fàcils de rentar i transpirables.

 

A més, el vestuari ha de ser còmode, els somelliers, igual que els cambrers, passen moltes hores de la seva jornada dempeus i requereixen d'un calçat apropiat per treballar en cuina. Al nostre catàleg podràs trobar pantalons i camises amb un punt elàstic i americanes especials per a somelliers.

 

Trobaràs dissenys creatius i compromesos; a GM7 entenem la importància que té una imatge de marca, agafem el concepte i el transmetem mitjançant els uniformes per dotar de corporatividad al teu establiment. 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar