Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a spas

Uniformes per a spas

Ets propietari/a d’un spa i vols que els uniformes del teu equip de treball transmetin sensació de professionalitat i higiene?


Doncs, has de saber que a GM7 Uniformes posem a la teva disposició els uniformes per a spas de millor qualitat i més atractius del mercat.


Per la part superior de l’uniforme laboral, comptem amb una selecció de casaques i jaquetes per a spas, on podràs escollir entre una variada gamma de formes i colors.


En tenim de màniga curta, llarga, amb botons laterals, amb cremallera, amb coll, escotades, estampades, llises, etc.


Si vols donar un aspecte de modernitat al teu centre d’estètica i massatges, pots optar per uniformar el teu personal amb uns pitxis i estoles d’spa personalitzats per a la teva empresa, de diferents formes i colors.


A la nostra web shop en trobaràs per a tots els gustos i necessitats. Estan confeccionats amb materials innovadors i resistents, i resulten molt còmodes a l’hora d’afrontar la jornada laboral.


Amb la selecció de bates blanques de GM7 Uniformes aconseguiràs donar al teu negoci un aspecte de professionalitat i higiene. Trobaràs bates blanques per a spas de diferents formes, amb el coll estil Mao, entallades, amples, curtes, més llargues, etc.


Per completar l’uniforme, t’oferim una selecció de pantalons per a spas, que podràs combinar a la perfecció amb les casaques, els pitxis o les bates.


La majoria són pantalons més aviat amples, confeccionats amb teixits transpirables i que resulten molt còmodes, ja que no estrenyen la cintura.


Un altre aspecte que has de tenir en compte a l’hora de seleccionar l’uniforme de treball de la teva empresa es el calçat.


En el cas dels centres termals, de bellesa o massatges és important escollir un calçat molt còmode i ergonòmic, ja que els professionals d’aquest sector passen moltes hores de peu. Per aquest motiu, el calçat ideal són els esclops per a spas.


T’oferim una amplia selecció d’esclops per a centres d’estètica i termals, per a tots els gustos i necessitats. En trobaràs d’oberts per darrera i de tancats amb velcro. Tots són de materials resistents i que faciliten el rentat. S’adapten a la perfecció als peus, proporcionant una sensació de descans i confort.


Per crear l’uniforme perfecte pel teu spa o centre de bellesa, només has de triar entre els productes de vestimenta que t’oferim i fer les teves pròpies combinacions.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar