Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per a Xef

Uniformes per a Xef

L'uniforme laboral en el cas dels xefs té una gran importància per dos motius: d'una banda, el xef o cap de cuina ha de vestir una roba que li sigui còmode, que li permeti moure's àgilment, de forma higiènica i treballar amb facilitat. D'altra banda, a l'hostaleria, en tractar directament amb el públic, la bona presència és un factor clau en l'experiència dels clients.

 

A GM7 creiem en la rellevància de la uniformitat així com en la repercussió que té una correcta indumentària, fonamental per desenvolupar el treball de forma professional, ja sigui perquè es vol transmetre una imatge de marca o per raons de seguretat laboral.

 

La nostra selecció de vestuari per a l'hostaleria es caracteritza per ser còmode, neta i personalitzable. Disposem de pantalons, americanes, camises, bruses, faldilles, armilles, així com, casaques, armilles de cuina, davantals, bates, capells, calçat especialitzat i complements com ara tirants, corbates, becs de cuina i maniguets protectors d'avantbraços per tallar pernil.

 

Per als xefs, les peces clau del seu uniforme sens dubte són, els davantals, els capells i una roba còmode, ja sigui en el vestuari com en el calçat.

 

Els davantals per a xef tenen una clara funció de protegir la roba al moment de cuinar. Els davantals professionals són un element imprescindible en el vestuari de l'hostaleria, especialment per als xefs i cuiners, per qüestions d'identitat, marca i fonamentalment d'higiene.

 

A més, el davantal ha de ser còmode i transpirable perquè el xef pugui moure's facilment i no suï. A GM7 podràs trobar davantals de cuina, d'assecat ràpid, auto-ajustables, amb butxaques i confeccionats a partir de polièster i cotó.

 

El capell és el senyal d'identitat d'un xef. Existeixen diversos models, adequats per a un determinat tipus de cuina, país o personalitat. Els més tradicionals són els capells de xef amb plecs i d'estil tubular.

 

El capell de cuina també té una clara funció d'higiene: prevé que el cabell o la suor no caigui als plats o en el procés d'elaboració del menjar. Per a aquesta funció específica els més adequats són els coneguts com a bandanes o mocadors de cuina (també anomenats capells d'estil pirata, per la seva similitud en la forma i manera de lligar-se).

 

Per realitzar la funció de recollir el cabell, també hi ha l'opció d'utilitzar una cofia, un capell compost per una zona frontal en forma de visera amb plecs i una reixeta elàstica a la part posterior. Aquest tipus de capell de cuina està especialment pensat per a dones, o homes amb el cabell llarg.

 

A GM7 uniformes oferim una gran varietat de capells de cuina, de diferents models, colors i estampats perquè es puguin personalitzar segons la línia del seu restaurant o empresa i adaptar-los a la seva identitat corporativa.

 

També tenim sabates especialment dissenyades per optimitzar el confort en els treballs dedicats a l'hostaleria.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar