Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per esteticista

Uniformes per esteticista

Els uniformes de treball del sector de l'estètica han de ser atractius i moderns, ja que el món de la imatge ho requereix. A més, pel tipus de funcions exercides, aquests vestits laborals han de ser molt còmodes, higiènics i resistents als rentats.


A GM7 Uniformes som conscients de tot això i per aquest motiu apostem per uniformes per esteticistes que compleixin tots aquests requisits.


Per a la part superior de l'uniforme comptem amb una amplia selecció de jaquetes i casaques per esteticistes que donaran una imatge de professionalitat, higiene i pulcritud a la teva empresa o marca.


Tenim jaquetes i casaques d'uniforme de totes les formes i colors, amb estampats, llises, amb botons, amb cremalleres, més curtes, més llargues, amb mànigues, sense mànigues, etc. Totes elles són molt modernes, còmodes i resistents als rentats.


Si vols crear un look més juvenil i desenfadat per al teu centre d'estètica, t'encantarà el nostre catàleg de pitxis i estoles per esteticistes. També n'hi ha de molts colors i formes, perquè triïs el que millor s'adapti al teu estil i necessitats.


En el cas contrari, si vols crear un look més seriós i professional per al teu negoci d'estètica, et vindrà com anell al dit la nostra selecció de bates per esteticistes. Són còmodes i estan confeccionades amb materials de qualitat, que les fan resistents i duradores.


Aquests uniformes es complementen a la perfecció amb la nostra selecció de pantalons per esteticistes.


Quan es treballa tantes hores de peu, uns pantalons còmodes, que no estrenyin la cintura, són indispensables. Per aquest motiu, la majoria d'aquests pantalons són amples, tenen goma a la cintura i són de teixits transpirables i resistents.


Els pantalons de treball disponibles a la nostra botiga online són de diferents colors i formes. Pots combinar el model que millor s'adapti amb la casaca o jaqueta que triïs, per crea el millor uniforme per al teu negoci d'estètica.


Finalment, però igual o més important que la roba, hem de tenir en compte el calçat per esteticistes. Aquest ha de ser molt còmode, ja que aquests treballadors i treballadores passen moltes hores de la seva jornada laboral drets.


El calçat ideal per a aquest cas són els esclops per esteticistes.


A GM7 Uniformes tenim esclops de tots els estils: tancats, oberts, amb velcro, amb sivella, etc. Tots ells es caracteritzen per ser molt còmodes, gràcies a la seva plantilla anatòmica, i molt resistents i duradors.


Tria les peces anteriorment descrites que millor t’encaixin i crea l'uniforme perfecte per al teu centre d'estètica amb GM7 Uniformes.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar