Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per fisioterapeutes

Uniformes per fisioterapeutes

Vols que els uniformes de fisioterapeuta del teu equip de treball transmetin sensacions de professionalitat, modernitat i higiene?


Doncs, has de saber que a GM7 Uniformes tenim els millors uniformes de treball del mercat, entre els quals destaquen els dels sectors de la sanitat i de l'estètica.


Pots crear l'uniforme de fisioterapeuta del teu centre mèdic o de massatges combinant diferents peces de vestir disponibles a la nostra botiga online.


Per la part superior de l'uniforme, pots escollir entre una amplia gamma de casaques de fisioterapeuta, de diferents formes, teixits i colors. Totes elles confeccionades amb materials resistents i fàcils de rentar.


Si prefereixes la tradicional bata blanca de fisioterapeuta, a la nostra web shop trobaràs una selecció de diferents models: llargues, curtes, amb botons, amb cremallera, amb coll, amb solapes, etc.


Amb aquest tipus de bates de treball donaràs al teu centre de fisioteràpia un plus de professionalitat i sensació d'higiene, que segur serà ben valorada pels clients.


Per transmetre valors de modernitat i joventut, pots decantar-te per la nostra selecció de pitxis i estoles de fisioterapeuta. N'hi ha de colors atrevits, de tirants, amb butxaques i fins i tot amb motius estampats.

 

Un cop hagis escollit la part superior de l'uniforme de treball, et serà molt més senzill escollir la part inferior.


Per fer-ho, a la nostra botiga online posem a la teva disposició una selecció de diferents pantalons per a fisioterapeutes.


Aquests pantalons resulten molt còmodes, ja que són elàstics i s'adapten a la cintura sense exercir pressió. N'hi ha de diferents formes, teixits i colors. La majoria presenten goma a la cintura, perquè resultin fàcils de posar i facilitin el moviment. A més, estan elaborats amb teixits de la millor qualitat, que són resistents a l'ús i a les rentades.


Una part fonamental dels uniformes de treball és el calçat i per als fisioterapeutes esdevé una peça especialment important, ja que passen moltes hores drets.


Per a ells, a GM7 Uniformes tenim els millors esclops per a fisioterapeutes del mercat. De diferents formes i materials, tots ells es caracteritzen per ser transpirables, còmodes i resistents.


Ja tens clars els elements que conformaran el teu uniforme de fisioteràpia? Si encara no t'has decidit, al nostre web shop segur que trobes la inspiració.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar