Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per massatgistes

 Uniformes per massatgistes

Els uniformes de treball del sector de l'estètica personal han de transmetre valors de modernitat, estil i higiene.


A GM7 Uniformes som conscients d’aquest fet, per aquest motiu tenim una selecció molt acurada d'uniformes per a massatgistes, perquè triïs el qual millor s'adapti a l'estil del teu negoci.


Per a la part superior, pots escollir entre les tradicionals bates de massatgista, de color blanc, o decantar-te per jaquetes i casaques per massatgistes, de dissenys més atrevits.


Les bates blanques tenen diferents formes. N'hi ha de llargues, de curtes, amb botons laterals, amb botons centrals, de màniga llarga, curta, amb coll de bec, rodó, etc.


A la secció de casaques o jaquetes per a massatgistes trobaràs models d'estils molt variats. Algunes d'elles tenen estampats, altres són llises, de diferents colors, n'hi ha sense mànigues, de màniga llarga, creuades, amb botons, amb cremalleres, etc.


Tant si et decideixes per una bata tradicional com per una casaca més moderna, has de combinar la peça amb uns pantalons per a massatgistes.


Els nostres pantalons de treball es caracteritzen per la seva comoditat i resistència als rentats. La majoria d'ells són amples, per facilitar la llibertat de moviments, i tenen una cintura elàstica que resulta confortable perquè no estreny el cos.


Si el que necessites per al teu negoci és un uniforme de treball que sigui molt còmode i que pugui usar-se tant amb pantalons com sol, has de visitar la nostra secció de pitxis i estoles per a massatgistes.


En ella tenim models per a tots els gustos i necessitats. N'hi ha de creuats, de tirants, estampats i en diferents colors. Estan confeccionats amb materials innovadors i resistents, que proporcionen una total comoditat per afrontar la jornada laboral.


Pel que fa el calçat, al nostre web shop trobaràs una selecció de còmodes esclops per a massatgistes. Tots ells són ergonòmics, de manera que s'adapten perfectament al peu, aportant una sensació de descans.


Ara que ja saps el que pots trobar en GM7 Uniformes, és el moment de triar totes les peces que conformaran l'uniforme de massatgista del teu centre d'estètica o spa.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar