Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Uniformes per perruqueres i perruquers

Uniformes per perruqueres i perruquers

Necessites equipar el teu equip de perruqueria amb els millors uniformes de treball?


A GM7 Uniformes podem ajudar-te! Tenim la millor selecció d'uniformes per perruqueres del mercat.


Som conscients de l’important que és transmetre una imatge de modernitat en el sector de l'estètica i, per aquest motiu, els nostres uniformes són atractius i et permeten fer diferents combinacions, perquè personalitzis al teu gust la indumentària de la teva empresa.


Per a la part superior del vestit, comptem amb una selecció de jaquetes i casaques de perruqueria, de màniga curta o llarga i de diferents colors. Algunes d'elles tenen estampats florals i altres presenten línies, es corden amb cremallera o amb botons, tu tries! Són comodíssimes i els seus teixits es mantenen com nous rentats rere rentats.


Si per al teu vestit de treball prefereixes un pitxi o estola de perruqueria, al nostre web shop també tenim molts models: de tirants, creuats, estampats, etc.


Una altra opció per la part superior de l'uniforme són les bates de perruqueria, de línies rectes, que donaran al teu vestit de perruqueria un aspecte més clàssic i professional.


Els pantalons de l'uniforme de perruqueria són una part fonamental de la indumentària d'aquesta professió. Han de ser còmodes i combinar a la perfecció amb la part superior del vestit que es triï.


Els pantalons de perruqueria de GM7 Uniformes són elàstics, s'adapten a la cintura i resulten molt còmodes, per afrontar la jornada laboral i sentir-se a gust, sense semblar que es va disfressat.


Hi ha de tots els colors i formes, per poder ser fàcilment combinats amb la casaca o la jaqueta triada. Alguns d'ells s'estrenyen a la part inferior per cenyir-se als turmells, mentre que altres són rectes.


A la botiga online trobaràs pantalons d'uniforme d'estètica amples i també uns altres més estrets, però tinguin la forma que tinguin, tots es caracteritzen per la seva comoditat, durabilitat i fàcil neteja.


Un altre element molt important dins de l'uniforme de treball de les perruqueres i perruquers és el calçat, ja que és un ofici que requereix estar moltes hores de peu, en la mateixa posició.
A GM7 Uniformes som conscients, per això posem a la teva disposició el millor calçat per perruqueres del mercat.


Els esclops de perruqueria de la nostra botiga són molt còmodes i deixen que els peus transpirin. Pots triar entre molts dissenys i colors, perquè s'adaptin a la resta de l'uniforme de treball i a la imatge corporativa del teu centre d'estètica o perruqueria.


Ara que ja coneixes la nostra selecció d'uniformes de treball per a perruqueries i estètiques, pots crear les teves combinacions d'elements i desenvolupar una imatge per a la teva empresa moderna i de qualitat.
 

Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar