Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Cerdanyola

Oficines Centrals i Botiga Sabadell

Busques una botiga de vestuari laboral a Cerdanyola?

 

A GM7 Uniformes podem oferir-te la solució perfecta per a tu i per als teus treballadors. Som una botiga de roba laboral a prop de Cerdanyola, situats al centre de Sabadell, al costat del mercat central i l'ajuntament. Ens podràs trobar al número 5 del carrer Horta Novella.

 

Des de Cerdanyola del Vallès podràs accedir fàcilment a les nostres instal·lacions mitjançant transport públic o amb cotxe. Si esculls l'opció del vehicle públic, pots arribar a través de la Renfe agafant la línia R4 direcció Manresa o Terrassa i baixant a la parada de Sabadell Centre. Ens trobaràs a 10 minuts caminant de l'estació. Si per contra, prefereixes l'opció del cotxe, has de saber que tenim una zona de pàrquing propera on podràs estacionar còmodament.

 

La nostra llarga trajectòria, amb més de 30 anys d’experiència al sector, ens avala com a especialistes en l'àmbit tèxtil focalitzats en el sector dels uniformes laborals. La nostra especialització són els vestuaris corporatius i personalitzats per qualsevol gremi: hostaleria, sanitat, seguretat laboral, indústria o estètica i perruqueria.

 

Durant tots aquests anys hem treballat per a diferents empreses d'èxit del nostre país. Els nostres clients són particulars, pimes i grans empreses. Ens adaptem a cada necessitat i a cada sector professional. Estudiem els casos i per oferir la solució més convenient per a cada encàrrec.

 

Elaborem i dissenyem uniformes a mida, serigrafiem i brodem la roba laboral per adaptar-la a la imatge corporativa de l’empresa donant-li identitat i marca. A més, els nostres teixits estan optimitzats per assegurar la comoditat i el confort dels treballadors. Treballem amb tèxtils absorbents, transpirables i molt resistents.

 

La nostra botiga de Sabadell té més de 150m2 d'uniformes en exposició. A més disposem d'una gran quantitat d'estoc, talles i colors. Si ho desitges, pots venir a visitar-nos, provar els nostres models i encarregar l’uniforme laboral corporatiu per la teva empresa. Rebràs assessorament gratuït i un pressupost sense compromís.

Oficines Centrals i Botiga Sabadell

Adreça
Horta Novella 5-11
08201 - Sabadell (Barcelona)
tel. 93 393 81 81

Horari
DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9:30h A 19:00h DISSABTES TANCAT

  • Estació Sabadell Plaça Major
  • Estació Sabadell Centre
Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar