Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Actualitat

3 casos reals on un accessori protector va evitar un desastre

Dissabte, 9 de febrer de 2019

A vegades és qüestió de sort, i a vegades de prevenció. Quan portes un accessori de seguretat saps que d'alguna manera estàs protegit davant possibles accidents, sobretot en entorns com la construcció o la indústria, on tractar amb materials pesats o afilats és una mica més que habitual. Per aquest motiu, si ets un treballador que de tant en tant prefereix no portar casc, guants, sabates, etc. Volem que obris els ulls i convèncer-te de la utilitat que representen aquests accessoris per a la teva salut. Avui et portem 3 casos reals en què un EPIS va evitar un desastre major.

 

Ulleres protectores


Comencem amb el cas de Charles Hood. Aquest home es trobava treballant amb una màquina esmeriladora angular, polint un cotxe, quan de sobte el disc es va desprendre anant directe a la seva cara. En la fotografia es pot veure com les ulleres protectores que portava posades li van salvar de perdre l'ull, ja que l'objecte no va arribar a travessar-les del tot, quedant-se, igualment, molt prop de la còrnia.


Sabata de seguretat


En aquest cas, Rodolfo Enmanuel Quispe Cahuana va ser atropellat per una grua, la qual li va passar per sobre del peu, mentre remolcava el seu vehicle. Aquesta persona va afirmar que si no hagués estat per la seva sabata de seguretat, hauria acabat amb una fractura en l'os.


Casc de seguretat


Aquest moment és el que millor pot apreciar-se la rellevància d'aquests accessoris, ja que el succés es va gravar en viu i pot trobar-se, fins i tot, en YouTube.
El ministre d'energia serbi, Aleksander Antic, es trobava realitzant una roda de premsa a causa del temporal de pluja i neu de la localitat de Majdanpek. Mentre feia aquestes declaracions, pot veure's com un tros de gel cau contra el seu cap. Es comenta que aquest pesava al voltant de 3 kg. En imatges posteriors pot apreciar-se com va afectar l'impacte del gel en el casc, el qual va evitar que el ministre es fes mal.

 

Amb exemples com aquests hem d'adonar-nos de l'important que resulta portar posats els accessoris corresponents. Per aquest motiu podràs trobar els Equips de Protecció Individual que oferim, els quals han superat amb nota les exigències de seguretat i salut, i els nivells de qualitat CE d'acord amb les normes establertes a nivell Europeu. Disposem des de cascos, guants, ulleres, protecció respiratòria… tot el que puguis necessitar per a mantenir-te segur en el teu entorn laboral!
 

Actualitat destacada
 • Uniformes per l'Hotel the Serras de Barcelona

  A GM7 Uniformes hem uniformat al personal de recepció de l'hotel the Serras de Barcelona, que ha obtingut el primer premi de TripAdvisor d'Espanya en la categoria "Luxe".

   

  Segueix llegint per descobrir els detalls del vestuari laboral d'un dels millors hotels de Barcelona.

  Veure més
 • Tipus d'Equips de Protecció Individual (EPIS) per al treball

  En el Dia de la Seguretat en el Treball volem recordar la importància d'usar els Equips de Protecció Individual (EPIS) per protegir els treballadors dels possibles riscos laborals. 


  Avui, 10% de descompte en EPIS a les nostres botigues de Barcelona i Sabadell.
   

  Veure més
 • Acord amb el Gremi de Restauració de BCN

  En el sector de la restauració portar l’uniforme o el vestuari de treball adequat és un factor determinant a l’hora de transmetre una bona imatge i de diferenciar-se de la competència.

   

  Per això, hem establert un acord de col·laboració amb el Gremi de Restauració de BCN.... 

  Veure més
 • Vestuari d’Hosteleria ideal per a primavera-estiu

  Cada lloc és diferent, igual que cada restaurant és un món, ja sigui pel seu menjar, la seva atenció o la seva aparença (i això inclou el vestuari dels teus treballadors).

  Veure més
Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar