Vestuari laboral - Uniformes - Roba de treball
ESP | CAT
cesta + CISTELLA DE LA COMPRA No hi ha productes a la cistella

Encara no ha afegit cap producte a la cistella.
 

Actualitat

Diferències entre calçat

Dilluns, 19 de agost de 2019
 • calzado

De sabates hi ha moltes; sandàlies normals, de taló, calçat per caminar, per córrer ... però de la mateixa manera que no aniries amb talons a la muntanya, hi ha certs tipus de calçat que estan pensats per a una funció concreta. Per aquest motiu avui t’explicarem la importància d'utilitzar el calçat adequat per al teu lloc de treball.

 

Calçat d'hostaleria


Encara que d'entre tots els tipus puguin semblar els més "normals" són ideals per a llargues jornades de treball de peu. Estan fets de materials resistents i transpirables per poder assegurar la seva durada i la comoditat de qui els porta.


Pels treballadors de cara al públic, com cambrers i caps de sala, recomanem aquesta sabata amb encoixinat al turmell per evitar rascades i una plantilla encoixinada de pell sobre escuma de poliuretà termoconformat amb tractament antibacterià i carbó activat. Pots veure la resta de les seves especificacions.


Pels cuiners aquest mocassí és perfecte. Disposa d'una puntera de protecció resistent extra ampla i una sola antilliscant de màxima adherència resistent a olis i combustibles. La pots trobar en blanc i també en negre. Més informació en aquest enllaç!


Calçat de sanitat


En aquest cas és realment important que el calçat no ens afecti la salut física, que no facin mal els peus i aquests acabin afectant a la resta del cos. Per això han de ser extremadament còmodes i fàcils de netejar. Aquí et deixem les nostres recomanacions de calçat per a aquest sector.


És típic l'ús d'esclops pel personal sanitari, tant infermers com metges. El millor d'aquest és que són ultralleugers, anatòmics i antilliscants. Disposa d'una corretja posterior abatible entre el taló i la pala, perforat als laterals per facilitar la transpiració, la neteja i evitar d'aquesta manera la penetració directa dins l’esclop de líquids o fluids. Aquí trobaràs la resta de característiques.


A part dels esclops, també solem veure en els hospitals i altres centres mèdics mocassins. En aquest cas tenim un amb puntera de protecció resistent extra ampla i sola antilliscant de màxima adherència i resistent a olis i combustibles, entre altres líquids. També pots trobar-los en blanc i negre.


¡En el proper bloc parlarem dels calçats industrials i de seguretat!
 

Actualitat destacada
 • Uniformes per l'Hotel the Serras de Barcelona

  A GM7 Uniformes hem uniformat al personal de recepció de l'hotel the Serras de Barcelona, que ha obtingut el primer premi de TripAdvisor d'Espanya en la categoria "Luxe".

   

  Segueix llegint per descobrir els detalls del vestuari laboral d'un dels millors hotels de Barcelona.

  Veure més
 • Tipus d'Equips de Protecció Individual (EPIS) per al treball

  En el Dia de la Seguretat en el Treball volem recordar la importància d'usar els Equips de Protecció Individual (EPIS) per protegir els treballadors dels possibles riscos laborals. 


  Avui, 10% de descompte en EPIS a les nostres botigues de Barcelona i Sabadell.
   

  Veure més
 • Acord amb el Gremi de Restauració de BCN

  En el sector de la restauració portar l’uniforme o el vestuari de treball adequat és un factor determinant a l’hora de transmetre una bona imatge i de diferenciar-se de la competència.

   

  Per això, hem establert un acord de col·laboració amb el Gremi de Restauració de BCN.... 

  Veure més
 • Vestuari d’Hosteleria ideal per a primavera-estiu

  Cada lloc és diferent, igual que cada restaurant és un món, ja sigui pel seu menjar, la seva atenció o la seva aparença (i això inclou el vestuari dels teus treballadors).

  Veure més
Newsletter

Vol rebre les últimes novetats de GM7 Uniformes?

Enviar

Política de cookies

Política de protecció de dades de caràcter personal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Tornar

Condicions generals d'accés i ús

Informació legal
x

Empresa: SAMOA BLUE S.L.

NIF: B - 65870974

Adreça: Horta Novella 5, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 393 81 81

E-mail: info@gm7uniformes.com

Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.365, foli 186, fulla número 426.613.

 

 

Producte afegit a la cistella de la compra.
Processar compra
Seguir afegint
[...]   
Carregant ...

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar